Kamrat
Kamrat
Kamrat
Loggin in Registrera dig på Kamrat Sök Info
Annonsera på Kamrat
Aphrael Fotfetiscist? -Skriv inte!!!  2021-12-02
 Aphraels profil
 
LYCKLIGT GIFT= Kom inte med sexanspelningar... då blir du blockad!

BILD NUMERA BARA FÖR KAMRATER

Kan tänkas att man hittar trevligt folk här, men du får gärna läsa igenom vad jag skrivit först, och klara att ha en vettig konversation i skrift.

Har både självdistans, och självironi, men ser mig ändå som en smart o rolig tjej... Är du för nedsänkt i jante-dynga för att kunna ta att nån gillar sig själv -dra vidare, och slösa inte tid på att berätta hur bitter du är...

Här är jag för att chatta med trevliga personer, jag har haft min Kamrat i snart 20 år, och tycker det är trist att det börjar bli nån slags tillhåll föt "desperata dejtare", dejtingsidor finns det ju massor på nätet... MEN detta är inte en av dem.

Får räcka så... De flesta orkar ju bara kolla på bilden ändå... Men gillar alltså chatta om ditt o datt, o lära känna nya människor.

Aphraels motto:
Behandla andra som de behandlar dig
 
Aphraels favoritmusik:
Herregud det är mycket det... men har svårt för Hiphop i allmänhet, och MTV/radiomusik i synnerhet. Några av favoriterna är: Magnus Uggla Cornelis Wreesvijk Eminem (enda bra rapparen) Dia psalma Elton John Paul Simon Louise Hoffsten Lars Winnerbäck The Rumjacks Kenny G (En gudomlig saxofonist som jag upptäckt med min mans hjälp) Min man Andreas- också gudomlig saxofonist :P "Klassisk" hårdrock som Hammerfall och Rammstein funkar också. Ett tunt urval, finns massa bra, lyssnar även på jazz och opera... till skillnad från det stora flertalet på nätet, de verkar föredra tunt dravel, som Sean Banan eller Markus och Martinus.
 
Aphraels favoritfilmer & serier:
Några favoriter: Butterfly effect, A beautiful mind, Fear and loathing in Las Vegas (go Terry Gilliam), Allt av Tim Burton, men särskilt Beetlejuice. En annan favoritregissör är Lasse Hallström, hans filmer har underbara budskap!
 
Aphraels övriga intressen:
Träna (simma, yoga, pilates och cykla) Se sport (Brynäs IF, KIF Örebro DFF, St Louis Blues, ÖSK Fotboll) Läsa bra böcker (typ D. Eddings) Vara ute i naturen Resa! Äta god mat Dricka gott vin och umgås med min familj och mina vänner
 
 Undersökning
 
Har du läst o förstått Kamrats regler?

Resultat:
Ja   68% (482 röster)
Nej   32% (227 röster)

 
 Meddelande
 
Om du hade varit inloggad hade du kunnat skicka ett meddelande till Aphrael.
 
 
 Identitet
   
Namn: -Hemligt-
Adress: -Hemligt-
Ålder: 45 år
Kön: Tjej
Stad: Örebro
Land: Sverige
Email: -Hemligt-
Telefonnummer: -Hemligt-
Hemsida:
Tipsare: bluelovegirl
Registreringsdatum: 2000-07-23
 
Olästa meddelanden: 0
 
Senast inloggad: 2024-06-16 14:59:51

 





nya casinon