Kamrat
Kamrat
Kamrat
Loggin in Registrera dig på Kamrat Sök Info
Annonsera på Kamrat
Lolitacomplex HBTQ-folk, skriv!  2016-02-02
 Lolitacomplexs profil
 


Dream.


Jag är en tjej som gillar filmer, söta prylar, vara med kompisar, festa ibland, att mysa ofta, är intresserad av historia/olika tidsepoker som tex 50-talet. Älskar det occulta, tex spöken, tarot, mystiska händelser med mer.
Har mitt barnasinne kvar och även mycket dålig humor. Gillar människor som känns lite extra "levande". Med det menar jag inte att man måste vara extrovert eller 100% psykiskt hälsosam, men snarare att man har en del passion eller leklust i sig, strävar mot att ha det trevligt.
Tycker om sånt som är gulligt och fint som rosor, eller gothiskt och vackert som svart spets. Kontraster är en stor del av livet och därför har jag inget emot om vi är lite olika.
Letar efter vänner som förgyller livet !

Oförskämda/sexistiska människor/troll och folk som bara tänker med könsorganet undanbedes! Jag har för mycket själ och hjärna i mig för att stå ut med jobbigt/egoistiskt strunt från er sida ;)

Vill prata med trevliga killar och tjejer, män och kvinnor.
föredrar att prata med människor som har bild på sig själva och en presentation, ni som kan stå för vem man är bakom skärmen. Människor är ju inte bara en text på nätet. Vill man väcka intresse så handlar det om att ge och ta. Att en anonym person skriver "hej" gör en inte nyfiken.
Ni som är fake, vänligen lämna min profil.

Bi-romantisk.

Använder ej kik, snapchat, skype, osv. Jag vill inte använda dessa, det finns gränser på hur mycket tid jag vill lägga på att chatta med folk. Många verkar inte respektera detta utan får för sig att jag ska skaffa kik och sånt endast för dom. Tjat har ingen effekt. Kommer vi tillräckligt nära så går det att ordna andra sätt att hålla kontakten vidare.
Prata gärna med mig om det occulta ~~ :)

9elin0-Underbar och fin flicka <3

Squashedwindow -Bro.<3
Remnant-

LÄS! Näthat genom en tjejs ögon.

Hör ofta killar säga:
"Vad klagar tjejer för när killar skriver, de får jämt kompimanger, de har antagligen värsta egoboosten hela tiden etc, etc."
Men nej, det är inte smickrande tyvärr. De här personerna jag skriver om nu är inte gulliga killar som vill säga att du är söt. De är aggressiva män som vill kräva din uppmärksamhet. Kräva. Efter ett tag känns det som att Kräva blir till Kväva.
Meddelanden kan se ut såhär, (lägg till stavfel etc)
-NOTERA ATT DESSA ÄR FÖRSTA MEDDELANDEN FRÅN FRÄMMANDE PERSONER, ofta från 22 och uppåt mot 60 år, mellan de år då jag själv varit cirka 13-21 år gammal. Många minns jag helt enkelt för att de varit sjuka, resten minns jag för att de upprepats många gånger, dock kan jag omöjligt minnas ens en femtedel, men här är några.-
"Vad är din address? Jag kan hämta upp dig med min bil så kör vi nånstans så kan jag k***la dig" "Vad har du för bh-storlek? Vad har du på dig för trosor?" "gillar du att suga?" "Hur många har k***lat dig? Gillar inte kroppar som är för begagnade" "Jag vill steka dina bröst" "Du hade sett fin ut som en prydnad i min lägenhet "Gillar du bakifrån?" "Trekant?" "Du ser ut som en riktig liten slampa" "Jag vet att du är 14 men du är väldigt söt och sexig och verkar mogen, jag är 52 och letar efter en kul ung tjej, kanske är det du?" "Är din f***a tight?" "Hej jag är på ett hotell i din stad. Vill du möta mig. Är äldre men har stor k*k och mycket erfarenhet. Säg inget till dina föräldrar." "Är du pryd eller lössläppt?" "Fina ögon, du ser oskyldig ut men jag ser att du vill bli k***lad." "Tar du satsen i munnen?" "Vad kostar du?" "Jag fantiserade och onnade just till din bild." "Hey, vill att du strippar i cam, här är min skype adda..." "Gillar att prata snusk, här är mitt nr, ring mig nu.." "Snygg, äger nån dig redan eller kan man bli den första?" "Vill du smaka k*k " "Flickan ser ut att behöva lite uppfostran av en sträng daddy osv osv osv osv osv osv osv osv.

På dessa svarar jag oftast inte. Någon gång, fast sällan har jag bara sagt Dra Åt Helvete. Ibland skriver jag tillbaka att det helt enkelt är respektlös och väldigt jobbigt. Att de är alldeles för gamla för att kunna ursäkta det där sättet att skriva på. Att sakerna de frågar inte är deras ensak. Eller helt enkelt, att jag inte är intresserad.

Respons på att jag antingen valt att inte svara, eller skrivit att jag inte vill ha såna meddelanden;

"Din jävla hora du var ändå inte tillräckligt snygg för mig" "Ska trycka ner min k*k i din hals ändå så kanske du håller käften haha lol" "Dra åt helvete" "Fan vad vass du var då jävla slampa" "Pryda hora" "Din f***a är säkert lös lol" "Vafan är ditt problem då, för lite k*k eller" "Ville bara ge dig en komplimang men skit i det då slyna" "Jag skojade bara, vill inte ha dig ew lol" "Kan lätt få min vilja igenom om jag bara ville det så du hade tur" "Skit i att svara då, men det här är vad som händer när slynor ignorerar bra killar som mig, ni kommer sluta som någons värdelösa hora lycka till med ditt liv" "Hoppas någon våldtar dig/slår ner dig" "Tjejer är ändå inte människor iallafall inte lika mycket värda så f**k u" "Har varit med yngre tjejer än dig och de älskade det så varför skulle inte du"

Nu har jag sagt det. Vill inte ha skiten på min press egentligen men pallar inte att folk fortfarande inte förstått omfattningen av näthatet, det är massivt. Så de som inte är vana vid det kan se en liten inblick här. Over and out! X)

Alla fina själar får skriva.

Lolitacomplexs visdomsord:
Skönheten ligger i åskådarens öga.
 
Lolitacomplexs favoritmusik:
Michael jackson, Helen Shapiro, Pat Benatar, Cyndi Lauper, Madonna, Stevie Wonder, Tina Turner, Cher, Diana Ross, Bonnie Tyler, ABBA, Lesley Gore, Pat Duke, Mama Cass Elliott, Roxette, The Carpenters, Mary hopkins, Doris Day, Emilie autumn, Strawberry switchblade, Boney M, Queen, Dresden dolls, Hannah Fury, , Raymond & Maria, Aretha Franklin, Veronica maggio, Regina spector, Pink, Morning musume, Mary wells mfl.
 
Lolitacomplexs favoritfilmer & serier:
Det mesta med Johnny Depp/Julia Roberts/Eddie Murphy/Jim Carey/Barbara Streisand/Renée Zellweger. Och Tim Burtons filmer! 8] TRETTON SNART TRETTIO, Moonwalker, En värsting på Wall Street, Down to earth, MEET DAVE, TROLLKARLEN FRÅN OZ Lille fröken norge, DEMOLITION MAN, Sova med fienden, THE STEPFOARD WIVES, Overboard, ARTIFICIAL INTELLIGENCE, The village, Rebecka, AGNES CECILIA The shining, SEX LEKTIONER I KÄRLEK Barnhemmet, EN VAMPYRS BEKÄNNELSER, The Invasion, MATILDA, Bruno, Chocolate, Sleepy Hollow, THE GAME, Harry Potter filmerna, GREASE, polisskolan, WHAT LIES BENEITH, Devil's mistress, THE RUNAWAY BRIDE, Pretty woman, I Robot, MY GIRL, Men in black, Miss potter, GHOST SHIP, Black swan, Baby mama, snuten i hollywood, DARK SHADOWS, Tina Turner, SJÄTTE SINNET, Disney filmer, Ghost, PENELOPE Spökhuset, Flubber, The 50 first dates, Men in black 3, SPIRITED AWAY, Förtrollad, En förtrollad romans, Wicked man, Den gröna milen, Neverland, THE OTHERS, Schindlers list och dokumentärer om judarna i andra världskriget, Chicago 10, ghost whisperer, VÄNNER, scrubs, simpsons, The SARAH SILVERMAN PROGRAM, monty python, m.m
 
Lolitacomplexs övriga intressen:
Musik Böcker Filmer Viktorianska gothic stilen poesi Söta saker Lolitakläder 80, 50-talet, historia vänner Mytologi Ockult Vampyrer och annat sagolikt kultur Gayfestivaler, queersamhället är speciellt. Feminism Manga/anime/japan Shopping Kärlek såklart!
 
 Undersökning
 
Tror du att din energi kan dröja kvar när din kropp blir till jord? (spöken)

Resultat:
Ja   69% (432 röster)
Nej   31% (193 röster)

 
 Meddelande
 
Om du hade varit inloggad hade du kunnat skicka ett meddelande till Lolitacomplex.
 
 
 Identitet
   
Namn:
Adress: -Hemligt-
Ålder: 24 år
Kön: Tjej
Stad: Någonstans i Östergötland
Land: Sverige
Email: -Hemligt-
Telefonnummer: -Hemligt-
Hemsida: -Hemligt-
Tipsare:
Registreringsdatum: 2008-08-16
 
Olästa meddelanden: 11
 
Senast inloggad: Lolitacomplex är inloggad nu!